zaterdag 20 juni 2015

DE LEUKE CIJFER- EN LETTERKERMIS ALS AFSCHEID VAN DE KLEUTERTIJD

Vrijdag was het dan zover. Onze kleuters van de kikkerklas mochten er een extra lange schooldag van maken. Na schooltijd werd er door de juffen een leuke kermis opgezet, enkel en alleen voor onze kikkerklas. Op onze kermis werd er met letters en cijfertjes gespeeld. Al spelend werd er heel wat geleerd.

Het gooispel


De draaimolen met echte flosh


Het letterrad


Touwtje trek met letters en cijfers


Het schietkraam


Het popcornkraam










Eendjes vangen





Na het spelen in de letter- en cijferkermis werden we door alle juffen en juf Angie getrakteerd op lekkere frieten in ons frietkraam. Lekker smullen !












Natuurlijk mag er op de kermis ook geen ijskar ontbreken.
Na onze lekkere frietjes werden onze kleuters nog getrakteerd op een lekker ijsje door het oudercomité.
Bedankt  voor de lekkere traktatie !


















Ondertussen liepen onze ouders de schoolpoort al binnen en werden we al een beetje zenuwachtig, want we hadden een leuk afscheidsliedje geleerd voor onze ouders en de juffen.
Met dit lied wilden we iedereen bedanken voor deze mooie kleutertijd.
Dankzij onze lieve ouders , lieve juffen en het schoolbestuur hebben we heel wat kunnen leren en zijn we nu klaar voor de grote kikkersprong. De sprong naar de eerste klas !!!











































Na het liedje werd het nog een leuk feest en konden de kleuters nog ravotten in onze kermis met hun broers en zussen.
Mister Ballon , de papa van Gil, kwam ook nog op bezoek en maakten voor onze kleuters heel wat leuke dingen. Het werd een heel leuk afscheidsfeest.






















































We willen dan ook iedereen bedanken voor hun aanwezigheid ! Natuurlijk willen we ook al onze helpende handen voor hun hulp , mister Ballon voor de leuke verrassingsact en het oudercomité bedanken voor hun financiële steun. De directie en het schoolbestuur willen we ook bedanken om dit afscheidsfeest kunnen mogelijk te maken. Het was een super leuke afsluiter van onze laatste kleuterklas.




Ik wens mijn kikkervriendjes een fijne start toe in het eerste leerjaar. Ik zal ze allemaal missen, want het was een hele leuke tijd samen !
Veel succes !

Lieve groetjes, juf Kathleen









Geen opmerkingen:

Een reactie posten